1. Would you like to join the IL team? See open jobs!
    Dismiss Notice
  2. What can you teach someone online? Tell us here!
    Dismiss Notice
  3. If someone taught you via skype, what would you want to learn? Tell us here!
    Dismiss Notice

Some 'Post Reply' 'Post New Thread' not working - Chrome

Discussion in 'Suggestions & Feedback!' started by Rihana, Dec 8, 2015.

  1. Rihana

    Rihana IL Hall of Fame

    Messages:
    10,326
    Likes Received:
    25,399
    Trophy Points:
    540
    Gender:
    Female
    When browsing a thread, the 'Post Reply' and 'Post New Thread' buttons at top of thread not working. The same buttons at the bottom of thread work fine.

    When browsing a forum (not thread), both the 'Post New Thread' buttons work fine.

    All the above is in Chrome browser only.

    No button misbehaving in IE.
     
  2. IL_Admin

    IL_Admin Administrator Staff Member IL Hall of Fame

    Messages:
    4,298
    Likes Received:
    1,805
    Trophy Points:
    325
    Gender:
    Female
    Hi @Rihana,

    I see the issue too. Thank you for pointing it out. I'll check with the team and let you know.

    Regards
     
    Jey and Rihana like this.
  3. g3sudha

    g3sudha IL Hall of Fame

    Messages:
    7,986
    Likes Received:
    8,292
    Trophy Points:
    445
    Gender:
    Female
    I am unable to open this website from laptop. if any forum opens also it get closes immediately. Please help
     
  4. Induslady

    Induslady Administrator Staff Member IL Hall of Fame

    Messages:
    6,340
    Likes Received:
    3,465
    Trophy Points:
    355
    Gender:
    Female
    Hi g3sudha,

    Did you make the above the post from any other device like Mobile/Tablet?

    In your laptop, what browser do you use to access Indusladies? Like Chrome or Firefox?

    Can you try opening the site in the same laptop using a different browser?
     
  5. shyamala1234

    shyamala1234 Platinum IL'ite

    Messages:
    2,291
    Likes Received:
    2,836
    Trophy Points:
    283
    Gender:
    Female
    Dear Induslady,
    I am not able to give FB to some snippets. reply click is not working. Yesterday for a couple of snippets I could send FB. But today when I tried to send a feedback to "Attending" problems by Agatha83 in Snippets.. Four times it was not going. I tried to send PM to Agatha explaining this. Even the PM was not going.
    Please help me.
    Regards
    shyamala1234
     
  6. IL_Admin

    IL_Admin Administrator Staff Member IL Hall of Fame

    Messages:
    4,298
    Likes Received:
    1,805
    Trophy Points:
    325
    Gender:
    Female
    Hi @shyamala1234, I can see that your posts have appeared here 'Attending' Problems but I can also see the issue. Just the original message of Agatha83 have appeared and not your reply. Can you please walk me through the steps you followed to post your reply? Did you click on Reply or Quote?
     
  7. shyamala1234

    shyamala1234 Platinum IL'ite

    Messages:
    2,291
    Likes Received:
    2,836
    Trophy Points:
    283
    Gender:
    Female
    I clicked on reply. Typed the reply and then clicked on post reply. Agatha's snippet was shown and not my reply. Then I tried to delete and clicked on cancel. But that was not going. Then after seeing Agatha's statment I tried to send her a PM explaining this. But even that was not going.
    So, this is the sequence that I tried. Mine is Chrome.
    Syamala
     

Share This Page