Thank you sumathi madam for the sweet gesture. yes i have seen all your recipes just now, and from tomorrow onwards i am going to try one by one
The recipes are great and sounds easy to do. Let me try and post feedback My only problem is to preserve the crispiness of these savories. Especially the uppu seedai always turn 'namathu'. What to do? Can I store these in tupperware boxes?
If you follow my recipe 'namukkum pechchukke idamillai' any how you can store them in tupperware boxes. More than that allow uppu seedai to come to room temp. and then store. If you close the box lid when they were hot, they will become soft. சூட்டுடன் மூடினால், வேர்த்து விட்டுக்கும் அதனால் தான் நமுத்து போகிறது, நல்லா ஆறினதும் முடி வையுங்கோ. மேலும், பெருமாளுக்கு பன்னும்போது வாயில் போட்டு பார்க்க முடியாது, எனவே சீடை கொஞ்சம் ஆறினதும் கையால் அதாவது இரண்டு விரல்களால் அழுத்தி நொறுக்குய் பார்க்கணும். உடனே உடைந்தால் படம் சரி endru அர்த்தம். அந்த நிலை இல்சீடை யை அடுப்பிலிருந்து எடுத்துவிட்டு, ஆறினதும் டபாவில் போட்டு முடிவையுங்கோ. டப்பர் வேர் தான் வேண்டும் என்பதில்லை சாதா எவர்சில்வர் டபாக்கூட போறும்
Hi Krishnaamma, Thanx a ton for your recipes :bowdown. I celebrated Krishna Jayanthi for the first time in my life since its a ritual to be followed from my hubby's side. I was wondering how to prepare all the recipes...suddenly I came across yours. I made cheedai with your instructions and it came out really well :thumbsup. Thanx once again for posting these wonderful recipes. Decided to try one by one in future .. Regards, Sharthi